آسانسور بیمارستانی

آسانسور ها یکی از مهمترین و حیاتی ترین بخش های بیمارستان ها و مراکز درمانی به شمار می روند. آسانسور بیمارستانی برای کاربری هایی مانند حمل و نقل بیماران، مراجعین، پرسنل و یا تخت های اتاق عمل در تمامی مراکز درمانی  از قبیل کلینیک ها، بیمارستان ها، درمانگاه ها، نصب و راه اندازی می شوند.

بیمارستان ها معمولا در 2 یا 3 طبقه ساخته می شوند و ارتفاع زیادی ندارند. در طراحی بیمارستان ها تمامی بخش ها به گونه ای طراحی می شود که تخت ها و ترولی های حمل وسایل، داروها و نظافتی ها براحتی قابل جابه جایی باشند.

در نصب آسانسور های بیمارستان و مراکز درمانی هم این نکته بسیار حائز اهمیت است و باید ابعاد آسانسور ها به گونه ای باشد که براحتی تخت بیمار ، ویلچر، ترولی های مختلف توسط آسانسور جابه جا شوند. محل استقرار آسانسور بیمارستانی نیز بسیار مهم است و در زمان طراحی نقشه بیمارستان توسط طراحان متخصص، محل آسانسور ها مشخص می شود. طراح آسانسور باید تمامی اطلاعات درباره ارتباطات بخش های مختلف بیمارستان، تعداد پرسنل، بیماران، عیادت کننده گان و غیره را در اختیار داشته باشد تا بتواند این کار را به بهینه ترین حالت ممکن انجام دهد.

موارد مهم دیگری نیز در زمان طراحی آسانسور بیمارستانی اهمیت دارد، عواملی مانند :

شرکت رایان آسان بر خاورمیانه با بکارگیری بروزترین و پیشرفته ترین فناوری های روز دنیا اقدام به طراحی ، تولید، عرضه تمامی قطعات آسانسور ،  نصب ، راه اندازی انواع آسانسورهای هوم لیفت یا خانگی، پر سرعت، معلول بر، بیمارستانی ،ضد انفجار،حمل بار و مصالح ،پاناروما یا شیشه ای،روملس ،گیرلس و …   نموده است.

ما با تکیه بر دانش روز و بکارگیری نخبه گان برتر کشور، کارشناسان و مدیران با تجربه در این حوزه دائما در حال گسترش، توسعه، ارتقای سطح کیفیت و کارایی، افزایش سطح تولید و ارائه خدمات خود در زمینه طراحی، تولید، راه اندازی، مشاور و خدمات پس از فروش از جمله سرویس و عیب یابی و تعمیر انواع آسانسور ها هستیم.

انواع آسانسور بیمارستانی

  1. آسانسور بیمار بر یا تخت بر
  2. آسانسور پرسنل و عیادت کننده گان

این دو آسانسور در بیمارستان ها باید از هم جدا باشند و هیچگونه تداخلی با یکدیگر نداشته باشند. آسانسور بیمار بر باید هر لحظه آزاد و برای جابه جایی بیماران و تخت ها در درسترس باشد و در صورتی که این دو آسانسور از یک دیگر تفکیک نشوند، ما بین بیماران و عیادت کننده گان و پرسنل تداخل ایجاد می شود.

نوع آسانسور های بیمار بر و تخت بر نیز متفاوت است و باید دارای سرعت انتقال بسیار نرم و آرامی بدور از تکان های کابین باشد. حرکت و توقف آسانسور بسیار مهم است و باید هیچونه تکان و شتابی احساس نشود و در کمترین حد ممکن باشد.

ابعاد آسانسور حمل تخت

ابعاد کابین: 1400 * 2400         ابعاد درب: 1100 * 2100

ابعاد آسانسور حمل برانکارد

ابعاد کابین : 1100 * 2100         ابعاد درب : 900 * 2100

 

بیشتر بخوانید : آسانسور هیدرولیک + قیمت | راهنمای خرید

ظرفی-و-ابعاد-کابین-و-درب آسانسور-بیمارستانی

سرعت آسانسور های بیمارستانی و بیمار بر

سرعت مجاز برای آسانسور ها و کابین های حمل بیمار یا بیمار بر باید 1 متر بر ثانیه و شتاب مجاز باید 9.5 متر مجذور بر ثانیه است. سرعت باز و بسته شدن درب آسانسور بیمار بر باید به گونه ای باشد که بیماران به راحتی و در ایمنی کامل وارد و خارج شوند.

آسانسور بیمار بر و تخت بر باید مجهز به سیستم ایمنی الکتریکی باز و بسته شدن درب باشد. این سیستم اتوماتیک به گونه ای است که در صورتی که مانعی در بین چارچوب و درب کابین وجود داشته باشد درب های آسانسور بسته نمی شوند. این سیستم ایمنی هم برای تردد بیماران و هم ترولی های حمل لوازم مختلف در بیمارستان ومراکز درمانی امری ضروری است.

عواملی که در بالا ذکر شد باید در تمامی مراکز درمانی رعایت شوند و دارای اهمیت زیادی هستند. آسانسور هایی که در بیمارستان ها استفاده می شود، باید دارای کیفیت مطلوب و مناسبی باشد و پارامترهایی مانند ابعاد آسانسور، سرعت مجاز و تعداد آسانسور ها باید با دقت و تخصص بالایی طراحی و ساخته شوند.

 

( رایان آسان بر خارومیانه ارائه دهنده انواع آسانسور ها و قطعات آسانسور با گارانتی معتبر و نازل ترین قیمت در میان تمامی تولید کننده گان و ارسال در کمترین زمان به سراسر کشور )

طراحی آسانسور و کابین آسانسور بیمارستانی

در مراکز درمانی و بیمارستان ها با توجه به وسعت و تعداد بخش ها و طبقات چندین آسانسور بیمار بر و معمولی طراحی و نصب می شوند.

طراحی این آسانسور ها از اهمیت بالایی برخوردار است و چیدن آنها باید به گونه باشد که در تایم های عیادت، زمان انتظار عیادت کننده گان حداکثر 30 ثانیه باشد. مسیر حمل و نقل بیماران، پرسنل، عیادت کننده گان و ترولی های حمل و نقل تجهیزات مختلف، نباید تداخلی با یکدیگر داشته باشد.

عوامل مختلفی باشد در زمان طراحی آسانسور بیمار بر و معمولی در بیمارستان در نظر گرفته شود که به برخی از آنها اشاره می کنیم

کابین آسانسور های بیمارستانی باید از متریالی باشد که براحتی شستشو و ضد عفونی شود و در مقابل مواد شوینده و ضد عفونی کننده مقاومت کافی را داشته باشد.

جنس کابین آسانسور بیمارستانی باید از ورق استنلس استیل ضد خش و ضد زنگ باشد. ورق استیل براحتی نظافت ، ضد عفونی و تمیز میشود. کابین باید دارای هواکش، دستگیهر، گوشی تلفن، کف پوش محکم و مقاوم و در نهایت بهداشتی و لوکس باشد.

نکات مهمی در طراحی آسانسور های بیمارستانی وجود دارد که در ادامه به برخی از آنها اشاره می کنیم.

بررسی ترافیک بیمارستان

طراحان و آنالیز کننده گان آسانسور های بیمارستانی بیمار بر باید به دقت تمام پارامتر های ترافیکی بیمارستان را آنالیز و بررسی نمایند. تعیین اوج ترافیک مرکز درمانی در طول شبانه روز امر مهمی است. به صورت عمومی بیشترین ترافیک در یک بیمارستان در شیفت صبح در بین ساعات 8 الی 9 صبح است. در شیفت بعد از ظهر اوج ترافیک در ساعات 3 الی 4 می باشد.

در شیفت صبح به دلیل اوج ساعات کاری و تغییر شیفت پرسنل و در شیفت بعد از ظهر به دلیل مراجعه عیادت کننده گان اوج ترافیک به حساب می آید. برخی موارد دیگر که در ترافیک تاثیر گذارند و باید بررسی شوند عواملی مانند زمان های توزیع غذا، جابه جایی لباس های چرک و تمیز، بخش های آزمایشگاه، عکس برداری و جابه جایی بیماران به این بخش ها می باشد.

بعد از محاسبه ترافیک و اوج ترافیک باید تخمین زمانی هر جابه جایی کابین به بالا یا پایین انجام شود.

ایمنی آسانسور

قابل اعتماد بودن و ایمنی آسانسور از اولین و اساسی ترین عواملی است که در مراکز درمانی اهمیت دارد. در طول شبانه روز در دفعات بسیار زیادی، آسانسور ها برای جابه جایی بیماران، برانکارد ها و تخت ها در طبقات مختلف در حال جابه جایی هستند.

بیماران در حالت های مختلفی قرار دارند و شرایط جسمی و روحی نا مطلوبی دارند. تمامی آسانسور ها در بیمارستان ها و مراکز درمانی باید در ایمنی کامل باشند، به هیچ عنوان خطری برای بیماران ایجاد نکنند و حمل و نقل مطلوب و قابل اعتمادی را برای بیماران و پرسنل فراهم نمایند.

برای داشتن بهترین ایمنی آسانسور ها باید به تجهیزات مختلفی مانند سیستم نجات اضطراری، ترمز ایمنی، شیر ایمنی ترکیدگی، سیستم تراز اتوماتیک کف کابین و غیره باشد.

قیمت آسانسور بیمارستانی

قیمت آسانسور بیمارستانی و تخت بر به عوامل مختلفی بستگی دارد که در زیر به برخی از آن‌ها اشاره می‌کنم:

  1. نوع و برند آسانسور: آسانسورهای بیمارستانی به دلیل نیاز به امنیت بالا و استفاده مکرر و متریال مقاوم و مستحکم قیمت بالایی دارند. همچنین با وجود برندهای مختلفی که در بازار موجود هستند، شاهد قیمت های متفاوتی هستیم.
  2. ظرفیت و ابعاد آسانسور: ظرفیت و ابعاد آسانسور نیز بر روی قیمت آسانسور تأثیر مستقیم می‌گذارد. آسانسورهای بزرگتر و با ظرفیت بیشتر قیمت بیشتری دارند.
  3. ویژگی‌ها و تجهیزات اضافی: برخی آسانسورهای بیمارستانی مجهز به ویژگی‌های خاصی هستند، مانند : دسترسی به امداد و نیروی برقی اضطراری که می‌تواند قیمت آن‌ها را افزایش دهد. استفاده از تجهیزات اضافی مانند دستگیره‌های خاص و نورپردازی نیز می‌توانند قیمت را بیشتر کنند.
  4. منطقه و شرایط بازار: قیمت آسانسور بیمارستانی و تخت بر همچنین به شرایط بازار و منطقه‌ای که در آن خریداری می‌شود بستگی دارد. در مناطقی با هزینه‌های بالای ساخت و نگهداری، قیمت آسانسور و تخت بر بیشتر است.

برای مثال، قیمت یک آسانسور بیمارستانی با ظرفیت 10 نفر و ابعاد متوسط حدود 250 تا 310 میلیون تومان است.

لازم به ذکر است که برای دریافت قیمت روز آسانسور بیمارستانی، آسانسور تخت بر، آسانسور بیمار بر،  قطعات و تجهیزات  آسانسور بیمارستانی با همکاران و کارشناسان رایان آسان بر با شماره های زیر تماس بگیرید.