آسانسور هیدرولیکی

آسانسور هیدرولیکی یک نوع آسانسور است که از قدرت هیدرولیک برای حرکت بالا و پایین کابین استفاده می‌کند. این نوع آسانسور در مقایسه با آسانسور برقی ساده‌تر است و از دیدگاه فنی و عملیاتی کمترین تعداد قطعات و سیستم‌های الکتریکی را دارد.

در این نوع آسانسور، یک سیلندر هیدرولیک و یک جک پیستون وجود دارد که با اعمال فشار روغن، به سمت بالا و پایین حرکت می‌کند. در آسانسور هیدرولیک، روغن به عنوان ماده‌ای فشاری استفاده می‌شود که تامین کننده نیروی لازم برای جابجایی آسانسور است.

وقتی فشار روغن در سیلندر افزایش می‌یابد، انرژی ذخیره شده در سیلندر آزاد می‌شود و آسانسور به سمت بالا حرکت می‌کند. در حالی که آسانسور به آرامی پایین می‌آید، فشار روغن کاهش می‌یابد و مقاومت سیال هیدرولیک (روغن) باعث کند شدن حرکت آسانسور می‌شود.

این آسانسور معمولا در ساختمان های کوچک و ارتفاع کم استفاده می شود و به دلیل سیستم هیدرولیک دارای مزایایی مانند ایمنی بالا، صدای کم، راندمان بالا، اشغال فضای کم و قیمت به صرفه می باشد. آسانسورهای هیدرولیک در بیمارستان‌ها، باربری، خودروبر و مسافر، پارکینگ‌های طبقاتی تا 3 طبقه، مراکز بهداشتی، کاربرد دارند و ظرفیت حمل آنها 300 الی 2000 کیلوگرم است.

کلمه هیدرولیک در واقع به عملیات تولید، انتقال و تبدیل نیرو به وسیله مایع تحت فشار گفته می شود. با توجه به مزایا و عملکرد سیستم آسانسور هیدرولیک، این نوع آسانسور در صنعت ساختمان‌سازی و در فضاهایی که نصب آسانسور کششی مشکل است، نیز استفاده  زیادی دارد.

کاربرد آسانسور هیدرولیکی

از کاربردهای آسانسور هیدرولیکی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • استفاده در ساختمان‌های کوچک: به دلیل اینکه این آسانسور نیاز به فضای کمتری دارد و در مقایسه با آسانسور برقی سبک‌تر است، برای ساختمان‌های کوچک به خصوص ساختمان‌های مسکونی کوچک، مناسب است.
  • استفاده در ساختمان‌های با ارتفاع کم: این آسانسور برای ساختمان‌های با ارتفاع کمتر از 5 طبقه بسیار مناسب است.
  • استفاده در پارکینگ‌های خودرو: آسانسور هیدرولیکی برای حرکت خودروها در پارکینگ‌های خودرو مناسب است.
  • استفاده در صنایع: آسانسور هیدرولیکی برای حمل و نقل کالا و مواد در صنایع مختلف نیز استفاده می‌شود.
  • کاربرد در بیمارستان‌ها و داروخانه‌ها: آسانسور هیدرولیک برای حمل بیماران و مواد دارویی در بیمارستان‌ها و داروخانه‌ها استفاده می‌شود.

در کل، آسانسور هیدرولیک به دلیل سادگی و کارایی آن، در مواردی که نیاز به آسانسور با قدرت کم و کارایی بالا وجود دارد، استفاده می‌شود.

سیستم هیدرولیک چیست؟ (Hydraulic System)

آسانسور های هیدرولیکی از سیستم هیدرولیک استفاده می کنند و برای درک راحت تر عملکرد این آسانسورها بهتر است توضیحی اجمالی بر سیستم های هیدرولیک بدهیم. هیدرو یک کلمه یونانی است و به معنی جریان حرکت مایعات می باشد.

هیدرولیک یک علم است و در این علم برای انجام کارها از نیرویی استفاده می شود که توسط مایع تحت فشار تولید می شود. از نیرویی که توسط سیستم هیدرولیک تولید می شود، می توان برای انجام کارهایی مانند خم کردن، بلند کردن، بالا بردن، پایین آوردن، خم کردن، برش دادن و … استفاده کرد.

سیستم هیدرولیک یکی از اساسی ترین و قدرتمند ترین منابع انتقال و جابه جایی است که از قابلیت های آن می توان به تبدیل نیروی اولیه کم به نیروی خارج شده بسیار قوی اشاره نمود.

از کاربردهای سیستم هیدرولیک می توان به سیستم فرمان ماشین، ترمز، پرس های هیدرولیک، بالابر ها، ماشین های تراش کاری و ساخت و ساز، معادن، کشاورزی، رباتیک، تولید و … را نام برد.

شرکت رایان آسان بر خاورمیانه با تجربه و سابقه طولانی در طراحی و تولید تجهیزات و قطعات آسانسور در تهران و سراسر ایران امکان خرید امن، همراه با گارانتی قطعات و خدمات پس از فروش را برای متقاصیان عزیز در سر تا سر ایران فراهم کرده است. برای دریافت مشاوره، کاتالوگ آسانسور های هیدرولیکی، ق قیمت روز آنها با شماره های 09129546704 یا 09128299793 تماس حاصل فرمایید.

قطعات-آسانسور

بیشتر بخوانید : کابین آسانسور

عملکرد آسانسور هیدرولیک

سیستم هیدرولیک اجزای مختلفی دارد که اصلی ترین آنها مایع مخصوص (آب،روغن یا هر مایع دیگری) ، مخزن نگه داری روغن، پمپ،پیستون و سیلندر می باشند.

آسانسورهایی که با نیروی فشار روغن کار می‌کنند به آسانسورهای هیدرولیکی معروف هستند. در این آسانسورها نیروی محرکه توسط جک و پاوریونیت تامین می‌شود. ساده‌ترین شکل این آسانسورها تنها شامل یک سیلندر و پیستون است که به طور مستفیم به زیر کابین وصل می‌شوند.

نحوه‌ی کار آن به این شکل است که با چرخش موتور، پمپ، روغن را از مخزن به سیلندر پمپاژ می‌کند و با پر شدن سیلندر، روغن با فشار پیستون و در نتیجه کابین را به سمت بالا به حرکت در می‌آورد. زمانی که کابین به طبقة موردنظر می‌رسد سیستم کنترل به موتور فرمان می‌دهد که پمپاژ متوقف شود. همچنین برای حرکت کابین به سمت پایین سیستم کنترل به یک دریچه فرمان می‌دهد که باز شود و وزن کابین سبب فشار آوردن به پیستون می‌شود که در نهایت روغن از طریق شیر تخلیه به مخزن باز می‌گردد.  اگر در زمان پایین آمدن کابین نیاز به توقف باشد سیستم کنترل به شیر تخلیه فرمان می‌دهد که بسته شود.

بطور کلی، در سیستم آسانسور هیدرولیک، موتور باعث بالابردن کابین به سمت بالا می‌شود و بدون نیاز به موتور، کابین به سمت پایین حرکت می‌کند. این نوع آسانسورهای هیدرولیک بیشتر برای بارهای فوق سنگین و طول مسیر کوتاه استفاده می‌شوند. سرعت کار این آسانسورها معمولاً در بازه‌ی 0.1 تا 1 متر بر ثانیه است و سرعت 0.63 متر بر ثانیه متداول‌ترین سرعت در آسانسورهای هیدرولیکی است.

به هر حال، با رعایت استانداردهای مربوطه و انجام نگهداری و تعمیرات منظم، می‌توان این معایب را کاهش داد و عملکرد سیستم آسانسور هیدرولیکی را بهبود بخشید.

قیمت آسانسور هیدرولیکی با توجه پارامتر های مختلفی مشخص می شود. پارامتر هایی نظیر ظرفیت آسانسور، مدل کابین، ابعاد، ارتفاع، مکان و ساختمان نصب، نوع موتور و … بسیار در تعیین قیمت نهایی راه اندازی آسانسور هیدرولیک موثر می باشند.

خرید آسانسور هیدرولیک

آسانسورهای هیدرولیکی به دلیل پیشرفت سریع در تکنولوژی صنعت آسانسور، در بازار رونق یافته‌اند. طراحی قطعات و تجهیزاتی که بر طرف کننده معایب و بهبود دهنده عملکرد سیستم آسانسورهای هیدرولیکی هستند، باعث افزایش ایمنی این نوع آسانسورها شده است و به علت ایمنی بسیار بالا، آسانسورهای هیدرولیکی به عنوان یکی از پرکاربردترین آسانسورها در جهان شناخته می‌شوند.

برای خرید آسانسور هیدرولیکی، شما می‌توانید لیست قیمت‌ها را بررسی کرده و با توجه به شرایط ساختمان و نیازهای خود، انواع آسانسورهای هیدرولیکی سفارش دهید. در این مرحله، باید به تخمین قیمت آسانسور هیدرولیکی بپردازید و قیمت قطعات مختلف را بررسی کنید تا بتوانید نوع قطعات مورد نیاز خود را انتخاب کنید.

هنگام خرید و سفارش آسانسور هیدرولیکی، نکات زیر را در نظر داشته باشید:

  • ظرفیت آسانسور: باید ظرفیت آسانسور را با توجه به تعداد افراد و باری که باید حمل شود، انتخاب کنید. در نظر داشته باشید که ظرفیت آسانسور باید به گونه‌ای باشد که نیازهای شما را برآورده کند و در عین حال هزینه‌های اضافی را جلوگیری کند.
  • ارتفاع آسانسور: برای خرید آسانسور باید ارتفاع آسانسور را با توجه به تعداد طبقات ساختمان و ارتفاع هر طبقه، انتخاب کنید.
  • فضای موجود برای نصب آسانسور: باید ابعاد و فضای موجود در ساختمان را برای نصب آسانسور در نظر بگیرید. همچنین باید مطمئن شوید که سیستم آسانسور و کابین به راحتی در فضای موجود جای می‌گیرد.
  • برند و کیفیت آسانسور: برند و کیفیت آسانسور بسیار مهم است. باید از شرکت‌هایی که به طور قابل قبولی محصولات با کیفیت و قابل اعتماد تولید می‌کنند، خرید کنید.
  • قیمت و هزینه‌های نصب و نگهداری: باید به قیمت آسانسور، هزینه‌های نصب و هزینه‌های نگهداری و تعمیرات آسانسور توجه کنید. هزینه‌های اضافی مانند مجوزها و پیمانکاران نیز باید در نظر گرفته شود.
  • استانداردها: باید مطمئن شوید که آسانسوری که قصد خرید آن را دارید، به استانداردهای ایمنی و بهداشتی مطابقت دارد و طبق مقررات و قوانین مربوط به نصب و بهره‌برداری آسانسور نصب و استفاده شده است.
  • خدمات پس از فروش: باید از شرکت تولیدکننده و نصب کننده خدمات پس از فروش قابل قبولی دریافت کنید تا در صورت بروز مشکلات در آسانسور، بتوانید به راحتی آن را تعمیر کنید.

برای دریافت کاتالوگ و لیست قیمت روز آسانسور هیدورلیک با همکاران ما در بخش پشتیبانی وبسیابت رایان آسان بر تماس حاصل فرمائید. ascensor hidraulico